Slide 1

Harm van Gerven

Harm van Gerven zit sinds 2014 bij Zonder Helden. Hij is gek op toneel en speelt sinds 1985 (met tussenpozen) bij verschillende amateurgroepen en in diverse theaterproducties. Hij vindt het leuk om allerlei uiteenlopende dingen te doen in het theater en om telkens weer nieuwe kanten van zichzelf te ontdekken. Daar biedt Zonder Helden hem alle kansen toe. In het dagelijks leven is Harm communicatieadviseur bij de sectororganisatie voor primair onderwijs. Hij is getrouwd met Arijan en heeft twee volwassen dochters.

Petra Vissers

Petra VissersPetra speelt sinds 2016 bij Zonder Helden. Na een paar jaar jeugdtheaterschool als kind en cursussen en producties bij Parnassos als student heeft ze een aantal jaren niet gespeeld. Stom natuurlijk, want samen spelen is ontzettend leuk. Ze houdt van taal en mooie teksten maar ook van fysiek theater. Petra is opgegroeid in Groningen, na haar studie blijven hangen in Utrecht en woont nu met veel plezier in Overvecht. Inclusief vriend, twee katten en kamerplanten die steeds maar doodgaan. Verder werkt ze als onderwijsverslaggever voor Trouw.

Dorien Keune

Dorien KeuneDorien is enthousiast en vooral dol op acteren en zingen. Sinds 2013 heeft ze meerdere acteercursussen en workshops gevolgd. Ze werkt in Utrecht als coördinerend begeleider in de verstandelijk gehandicaptenzorg en is moeder van haar eerste kindje.

Patrick van de Ven

Patrick van de VenPatrick speelt sinds 2012 mee met Zonder Helden. Daarvoor heeft hij enkele jaren bij het Utrechts Centrum voor de Kunsten toneel gespeeld, een prettige afwisseling met zijn baan als informatiebeveiligingsspecialist. Naast toneel vermaakt hij zich met squash, vrienden, het mooie Utrecht en reizen. 

Lydia Plat

Lydia (1969) is sinds januari 2012 lid van Zonder Helden. In 2009 begon ze met toneel, bij het Utrechts Centrum voor de Kunsten, waar ze enkele cursussen en producties deed. Ze woont in Doorn en werkt parttime als secretaresse en communicatiemedewerker voor een jongerenwelzijnsorganisatie. Daarnaast doet ze vrijwilligerswerk op het gebied van cultuur, geloof en politiek. 

Hans Heykoop

Hans is bezig met amateurtoneel sinds 1997. Hij begon bij het Utrechts Centrum voor de Kunsten met een basis- en gevorderdencursus Toneel. Daarna speelde hij mee in verschillende producties bij het UCK. In 2006 gestart met theatergroep Zonder Helden en sindsdien met veel plezier meegespeeld in: De Revisor, Driestuiverroman, Medea, Kras, Bloedbruiloft, Mandragola en Roberto Zucoo. Hans is werkzaam als transportplanner bij Ahold. Hij is getrouwd met medespeelster Esther (ontmoet bij “ Baltsgedrag”, één van de theaterproducties) en zij hebben samen 2 kinderen.

Esther Tigchelaar

Esther is sinds 1999 actief betrokken bij amateurtoneel in Utrecht. Ze begon bij het Utrechts Centrum voor de Kunsten met een cursus Theatersport. Daarna speelde ze mee in verschillende productiecursussen bij het UCK. In 2006 startte ze samen met aantal medecursisten de theatergroep Zonder Helden. Esther woont in Utrecht samen met medespeler Hans en zij hebben 2 kinderen. Ze is 42 jaar en werkzaam als psycholoog in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.

Moniek van der Linden

Moniek is sinds het eerste uur van Zonder Helden bij dit gezelschap betrokken. Als speler en een aantal jaren ook als voorzitter. Daarvoor heeft ze een aantal cursussen en producties bij het UCK gedaan en gespeeld bij amateurtoneelgroep “De Roos”. Moniek houdt van verhalen. In haar werk als docente Nederlands voor anderstaligen en als coach hoort ze veel verhalen. Toneelspelen en een verhaal samen met de groep weergeven, vindt ze dan ook het mooiste wat er is. 

Hanneke de Boer

Hanneke is er vanaf het begin van Zonder Helden in 2006 bij. Ze heeft daarnaast improvisatiecursussen gevolgd en een half jaar deelgenomen aan het popkoor van het UCK. Ze geniet enorm van het spelen in een vertrouwde groep waarin het spelplezier voorop staat en het optreden voor publiek geeft haar een enorme kick. In het dagelijks leven is Hanneke logopediste in het speciaal onderwijs. Ze is getrouwd en moeder van twee jonge kinderen. Daarnaast houdt ze van schaatsen, wandelen, yoga, koken, concerten en theater. Momenteel is ze even niet-spelend lid.